top of page

Our
News

This is HUMAN CAST

News Page.

Η Katherine Reilly και το HUMAN CAST στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Katherine Reilly (Κάθρην Ράιλυ) εκπαιδευτικός , συγγραφέας, και μοντέλο μίλησε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τα βιώματα της ως τρανς Γυναίκα στην Ελλάδα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο οργανισμός HUMAN CAST χαίρεται για την υποδοχή της Katherine στο "Πρωινό μου " αναγνωρίζουμε τον σεβασμό και την ζεστασιά με την οποία την αγκάλιασε κατά την διάρκεια της συνέντευξης και ειδικά η Φαίη Σκορδά με την αναφορά της στο HUMAN CAST μιλώντας για την σημασία του σεβασμού στην επικοινωνία και τις ορολογίες που ακολουθούμε απέναντι στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου.

Η συζήτηση που εξελίχθηκε με την Katherine είχε μία ουσιαστική και ανθρώπινη ματιά, αναδεικνύοντας παράλληλα σημαντικά ζητήματα που βιώνουν στην καθημερινότητα τους τα τρανς άτομα.

Είναι πολύ σημαντικό είτε μιλάμε ιδιωτικά, είτε δημόσια, να έχουμε ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση, στον συνάνθρωπο μας, και να μιλάμε πάντα με σεβασμό.

PROFILES - HUMAN CAST 

Το πρώτο video του HUMAN CAST έγινε σε συνεργασία με το It Gets Better Greece στο πλαίσιο της σειράς Profiles.

Μέλη του HUMAN CAST μιλούν για τα βιώματά τους σχετικά με την ορατότητά και τη συμπεριληπτικότητα στα media και τις καλλιτεχνικές παραγωγές.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμέτοχή τους στο βίντεο τα: Jerome Kaluta / Σοφία Γεωργαρίου / Θοδωρής Τσάτσος / Παναγιώτης Ζουρνατζίδης / Γεωγία Καλτσή / Idra Kayne


Επίσης Ευχαριστούμε θερμά το It Gets Better Greece, τον σκηνοθέτη μας Θάνο Λιμπερόπουλο το studio Kiss the frog και την Katherine Reilly για την πολύτιμη βοήθεια της!

Executive Producers: Aikaterini Contarini, Mary Sakellariou

*Υπάρχει επιλογή ελληνικών ή αγγλικών υπότιτλων.

Δράση Συμβουλευτικής και ενδυνάμωσης HUMAN CAST

Το HUMAN CAST με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη βραχείας Συμβουλευτικής στους ωφελούμενους της πλατφόρμας με στόχο την ενδυνάμωση κ την προσωπική τους ανάπτυξη.
Θεραπεύτρια και συνοδοιπόρος σε αυτή την κοινή εξελικτική πορεία τους θα είναι η Δέσποινα Καππή. Είμαστε ευγνώμων για την συνεργασία και την συνεισφορά της στον σκοπό και στο όραμα του οργανισμού μας.

 

καππη.jpg

Κοπή Πίτας 2022

Εθελοντές, συνεργάτες, επίτιμα μέλη και διοικητικό μαζεύτηκαν μαζί χθες για την κοπή της πίτας για το 2022! Το HUMAN CAST έχει ξεκινήσει την πορεία του, μέσα από μία ομάδα που αγαπά και στηρίζει το έργο του! Σας ευχαριστούμε!

Heading 2

Κοπή Πίτας 2022

We All Come From Somewhere Panel

Ταινιοθήκη της Ελλάδος 
🌍 We All Come From Somewhere - Premiere
"Όλοι Έρχόμαστε από Κάπου"!
🎤Το HUMAN CAST είχε την τιμή να μιλήσει για την ορατότητα και την συμπερίληψη στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση στο πάνελ που ακολούθησε.

ΘΕΑΜΑ Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία - Theama Theater of Disabled People

POWER - Creative Europe

KCAT Arts Centre

ATLAS E.P.

Theodora Tsapoiti

Cooperative Nazareno

Studio Citadela - klub, divadlo, kavárna

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας

wacfs-flyer

Food On Dining

Συμμετοχή του HUMAN CAST στο Food On Dining που επιμελήθηκε η Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με την συνεργασία των: ΟΚΑΑ ΑΕ - Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Υπερταμείο - ΕΕΣΥΠ, Meat & Grill Stories, McCANN Athens, Ithaca Laundry, φάρμα Δρόσου και Roaster Ovens.

social dining

Αποφοίτηση Incubator του #5ου &  #6ου κύκλου του HIGGS!

Το καθιερωμένο Best2Share πραγματοποιήθηκε  live στις εγκαταστάσεις του HIGGS!

Οι Incubees του #5ου & του #6ου κύκλου συναντήθηκαν από κοντά και συζήτησαν για βέλτιστες πρακτικές, εργαλεία & εμπειρίες!

Συγχαρητήρια σε όλα Antama Eyes of Light Food On The E square Project HUMAN CAST MYARTIST Εξέλιξη Ζωής WA.MBO City Waste Pickers Women Do Business #SALVIA

Higgs best2share.

British Embassy meets HUMAN CAST

HUMAN CAST, in the welcoming space of Shedia Home in Athens, had the chance to meet with diplomats from the region and other members of the not-for-profit ecosystem active on issues as diverse as social entrepreneurship, sustainable development, gender parity, youth employability, human rights, health and integration of refugees. 

We thank British Embassy for joining the discussion and sharing their views on the 3rd sector landscape in Greece.

UK in Greece_2021

Συμμετοχή στο Panel με θέμα το inclusivity στην ΕΚΕ στο συνέδριο Εταιρική Υπευθυνότητα και Πράξη

To HUMAN CAST με χαρά  συμμετείχε ως ομιλητής στo συνέδριο Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη VIΙΙ

που πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τον BOUSSIAS.

Για τα θέματα inclusivity στην Εταιρική κοινωνική ευθύνη μίλησαν από το HUMAN CAST οι: Ξένια Ντάνια και η Αικατερίνη Κονταρίνη.

bousias
bottom of page